Kalender

De KNS organiseert jaarlijks verschillende bijeenkomsten om slagers te inspireren en informeren. Ook vakwedstrijden, adviescommissies en activiteiten voor de inspiratiegroepen behoren tot de dagelijkse agenda.

Brainstormsessie 'Toekomst van de slagerij'

Woensdag 4 september, 19.30 - 21.30 uur, KNS te Rijswijk

De wereld verandert en zo ook de slagerij. Vanuit een aantal leden is er behoefte om over dit thema in gesprek te gaan. Daarom organiseert de KNS deze brainstorm. De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 4 september in Rijswijk.
Doel van deze bijeenkomst is om met elkaar vrijblijvend van gedachten te wisselen. Mogelijk komen hier actiepunten voor de toekomst naar voren. Voor deze bijeenkomst is ruimte voor maximaal 15 slagers om zo op de juiste manier het gesprek te voeren. Meld je nu aan, vol = vol!

Meld je nu aan!

Sessie 'Hybride producten'

Maandag 16 september, 19.00 - 21.00 uur, SVO te Houten

Bij SVO Houten op maandagavond 16 september wordt een sessie georganiseerd door de KNS om ervaringen en kennis uit te wisselen over het maken, bereiden en verkopen van hybride of vegetarische producten.
Deze avond is bedoeld voor slagers die graag hun kennis en ervaring met hybride en vegetarische producten willen delen en voor slagers die hier graag mee aan de slag willen in hun eigen onderneming. Het doel van de sessie is om kennis te delen en te leren van elkaars bevindingen en ervaringen.

Meld je nu aan!